Вербена

varbena

Verbena според християнската легенда за първи път е открита на Голгота, в подножието на Кръста. Тя се прилага, за да спре кървенето от раните на Спасителя.

Свържете се с нас за поръчка или въпрос относно този продукт

Пиши ни

Цена на продукта14.00лв
Доставка на продукта
  • Доставка с куриер : 5.00лв

 

Описание:

Verbena според християнската легенда за първи път е открита на Голгота, в подножието на Кръста. Тя се прилага, за да спре кървенето от раните на Спасителя. Ето защо е наречена “свещена билка” и  отблъсква  всякакво зло,  спира кървенето и  лекува дълбоки рани. Има поверие, че върбинка извлек,  допринася за изпълнението на желания и прави човека имунизиран срещу болести. В древни времена, върбинка, са  наричали “свещена билка”, която предпазва от зли магии. Любовната отвара, се е смятало, че запалва пламъка на любовта и лекува импотентност.  Върбинката е като идеален инструмент за почистване на съдове.

Хранителна добавка

Препоръчително е да се използва като хранителна добавка към храната – спомага за подобряване на процесите на кръвообращението, укрепва стените на кръвоносните съдове и тяхното почистване.


 

Дозиране:

Възрастни 20-30 капки (разтворени в 0,5 чаша вода) по време на хранене два-три пъти на ден. Курсът на приемане в продължение на 30 дни.


 

Противопоказания:

Индивидуална свръхчувствителност към компонентите, бременност, лактация, деца под 14 години


.Състав:

Екстракт от вода – алкохол лечебна билка върбинка (върбинка L.) – 80%, пречистена вода – до 100%.


 

Съхранение и стабилност:

Да се ​​съхранява в оригиналната опаковка на сухо и тъмно място при температури между + 5 ° С до + 25 ° C, 24 месеца от датата на производство.


 

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •