Кордицепс

kordiceps

Продуктите са одобрени от БАБХ (Българска Агенция по Безопастност на Храните)

Хранителна добавка към храната – за общото укрепване на организма, създава оптимални условия за подобряване на хранителния метаболизъм.

Свържете се с нас за поръчка или въпрос относно този продукт

Пиши ни

Цена на продукта17.00лв
Доставка на продукта
 • Доставка с куриер : 5.00лв

 

Описание:

Хранителна добавка към храната – за общото укрепване на организма, създава оптимални условия за подобряване на хранителния метаболизъм.

Cordyceps гъбички (Cordyceps Sinensis), паразит върху тялото на една пеперуда или гъсеница, е комбинация от организми, растения и насекоми. Съдържа природни антибиотици, които имат бактериостатичен ефект на патогенни бактерии, като пневмококи, стрептококи, стафилококус ауреус и други. Това стимулира освобождаването на надбъбречните хормони, което засилва метаболизма. Проучванията показват, че приемът на Cordyceps повишава активността на Т-клетките убийци, което е много важно при различни заболявания. Той се използва за анемия, и повишени нива на холестерол. Има токсичен ефект, така че се използва за ранен стадий на рак на черния дроб, бъбреците и панкреаса. Cordyceps – много рядка гъба, цената е много висока.

Cordyceps – Полезните си свойства, тази гъба дължи на необичайните си свойства за размножаване. За тази цел тя използва гъсеница, спорите и попаднали в нея, образуват мицел, който с времето ппопаства в тялото на членестоногото, изсмуква отнего всички хранителни вещества и предизвиква смъртта на изтощеният си ” хазяйн “. Кордисепса, обогатен в този си вид, е находище на цялата серия от полезни свойства. Учени от Националния институт за борба с рака, са успели да отделят тази гъба ” кордицепин ” – пуринов цуклезид, който всъщност е природен антибиотик. Това обяснява ефективността на кордисепса в борбата с микробните инчекции.
Освен това, било открито, че кордицепин, оказва цитотоксично влияние на някои еидове левкоцити ( което може да се използва в лечението на левкамия ), а така също повишава възприемчивостта на туморните клетки към лъчетерапията (Robertson B. 1978). На тази гъба са присъщи противовъзпалителни, антиоксидантни, невропротекторни свойства (Cheng Z. 2011)
Кордицепс може да се препоръчва при профилактика на онкологични заболявания, нрушения на отделителната, дихателната, сърдечно-съдовата система.

Стимулира имунната система, предпазва от вирус имуномодулатор; естествен антибиотик, който се бори с някои видове патогенни вируси, като Streptococcus, стафилококус ауреус, Streptococcus пневмония и други;

 • мощен антиоксидант;
 • защита на черния дроб;
 • ефективно средство  при импотентност;
 • анти-туморно влияние

 

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, лактация, деца под 14 години епилепсия.


 

Начин на употреба:

Възрастни 20-30 капки се разреждат в 0,5 чаша вода. Вземете с храна два или три пъти на ден. Курсът на приемане в продължение на 30 дни. Курсът може да се повтори. Преди употреба се консултирайте с вашия лекар.


 

Състав:

Вода екстракт-алкохол от смачкани гъби (мицел) Cordyceps (Cordyceps Sinensis) (70,0%), вода (до 100%).


 

Съхранение и срок на годност: 

Да се ​​съхранява в оригиналната опаковка, на сухо, тъмно помещение pritemperature от 5 ° до 25 ° C, срока на годност от 24 месеца от датата на производство.

Сподели
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •