Матка Боровая

matka-botrovaq

Многогодишно тревисто растение с пълзящи стъбла с малки зелени цветя.

Свържете се с нас за поръчка или въпрос относно този продукт

Пиши ни

Цена на продукта17.00лв
Доставка на продукта
  • Доставка с куриер : 5.00лв

 

Описание:

Многогодишно тревисто растение с пълзящи стъбла с малки зелени цветя.

В Русия,  лечебните свойства на Матка боровая, са известни отдавна .  Използвали са билката  за лечение на безплодие.  Хората, които практикуват традиционната медицина и лечение, свързват появата на това прекрасно растение с древна легенда, според която Бог, преди да създаде човека на земята, надарил с човешки качества и живота на растенията. Така че, Матка боровая, това е Ева в растителния свят,  която носи в себе си изначалната женственост.

Препоръчва се: Вземете като хранителна добавка в храната, за да се нормализира функцията на пикочо-половата система при мъжете и жените; подобрение по време на менопаузата.

Билката съдържа: арбутин, хидрохинон, кумарини, витамин С, смоли, сапонини, органични киселини, танини много, микроелементи: титан, мед, цинк, манган и др.

Растението се използва при гинекологични възпалителни заболявания, маточни фиброиди, безплодие, маточно кървене, менструални нарушения и болки,  запушване и възпаление на тръби,разстройства при овулация, хиперплазия, хламидиоза, мастит. Укрепва слабата матката, бори вируси, бактерии, гъбички, цистит, както и за лечение на различни туморни образувания:миоми, фиброиди.

Благодарение на действието на биологично активни вещества,билката подобрява функцията на цялата урогенитална система, диуретик,ефективен при възпалителни заболявания на простатата, бъбреците, пикочния мехур,  възпаление на ухото.


 

Състав:

водно-алкохолен екстракт от  Orthilia Secunda L. 60%, пречистена вода – до 100%.


 

Приложение:

20-30 капки възрастни (разтворени в 0,5 чаша вода) по време на хранене 2 пъти на ден. Курс на приемане 30 дни.


 

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, лактация.


 

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •