Мускусил

muskusil

Нашите тела остаряват бързо. Постоянен стрес, неправилно хранене,  ритъм на живот – всичко това се отразява.

Свържете се с нас за поръчка или въпрос относно този продукт

Пиши ни

Цена на продукта27.00лв
Доставка на продукта
  • Доставка с куриер : 5.00лв

 

Описание:

Нашите тела остаряват бързо. Постоянен стрес, неправилно хранене,  ритъм на живот – всичко това се отразява.  Анти-токсичния и антиоксидантен ефект на мускуса повлиява  всички системи на организма и подмладява. Китайските мъдреци казват, че мускусила прави човек по-млад с  10 години.

Това е особено важно за мъжете, защото те имат средна продължителност на живота  8-10 години по-малко, отколкото при жените. Mускусил се препоръчва за тонус, за потентност, за увеличаване на ефективността и издръжливостта. С приемането му  се подобрява  здравето на хора, които водят активен начин на живот, много често да променят часовите зони, климат, вода и храна. Може да се препоръча като превантивна мярка за абсолютно всеки жител на съвременните градове.

Съвременната наука разглежда и прилага в полза на човека само най-доброто. Myскусил – е  естествена съставка, която няма равна по сила и ефективност, и  е един от най-добрите продукти на пазара.

Използва се като хранителна добавка към храната за цялостното укрепване на организма;

облекчаване на нервно напрежение;

тонизира и предотвратяване на развитието на синдром на хронична умора;

предпазва от преждевременно остаряване на организма;

може да се използва  за подобряване на функционалното състояние на сърдечно-съдовата система;

подобрява репродуктивната функция на мъжете и жените;

допринася за нормализиране на сексуална дисфункция при мъжете.

при махмурлук

Също при заболявания на стомашно-чревния тракт, предпазва от въздействието на радиация, намалява възпалителни процеси, ракови тумори, и нормализира хормоналния баланс, стимулира метаболизма. Много бързо,  подобрява умствената и физическата работоспособност. Той  помага на атлетите да постигнат високи резултати.

Мускусил се използва за лечение на много заболявания, при заболявания на сърдечно-съдовата система, нервни заболявания, мигрена, незарастващи рани и в периода на възстановяване след инсулт и инфаркт. Използва се за лечение на заболявания на пикочо-половата система и възстановяване на сексуалната функция. Има благоприятен ефект върху простатната жлеза  препоръчва  се  при рак на простатата, простатит, импотентност.

Както показва практиката, мускуса значително укрепва имунната система. Прилагане на мускус в предоперативния период, подобрява състоянието на цялото тяло, което значително намалява периода на рехабилитация. Той се предписва за гинекологични проблеми при жените за лечение на урологични заболявания при мъжете (наричат го “естествена Viagra”). Mускуса  бързо и ефективно  се справя с кашлица, включително кашлица на пушачи.

Mускусил се приема през устата, но може да го използвате като външен агент. Външно мускусил се използва за лечение на порязвания, натъртвания, наранявания, натъртвания, венозни язви, не-лечебни от охлузвания и порязвания. Резултатите са поразителни. Почти за два дни на мястото, на порязване или натъртване ,  се повлиява благоприятно , и за хематоми.Обхвата на действие е много широк,  може да се използва, за възстановяване от травми. Mускусил ускорява заздравяването и регенерацията на костната тъкан.


 

Състав:

хидроалкохолен екстракт мускус (60%), екстракт от зелен чай (10%), пречистена вода (до 100%).


 

Приемане:

възрастни 20-30 капки (разтворени в 0,5 чаши вода) два пъти на ден по време на хранене.


 

Противопоказания:

Индивидуална свръхчувствителност към компонентите, бременни, кърмещи жени, деца.


 

Съхранение:

Да се ​​съхранява в оригиналната опаковка на сухо и тъмно място при температура под 25 ° C, срока на годност от 24 месеца от датата на производство.

Обем: 50 мл.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •