Рейши

reishi

Рейши – най-известните лекарствени гъби, които растат в Япония. От древни времена тази гъба е наричана, “Съкровището на императорите” и “гъба на безсмъртието”.

Свържете се с нас за поръчка или въпрос относно този продукт

Пиши ни

Цена на продукта17.00лв
Доставка на продукта
  • Доставка с куриер : 5.00лв

 

Описание:

Рейши: Най-известните лекарствени гъби, които растат в Япония.

От древни времена тази гъба е наричана, “Съкровището на императорите” и “гъба на безсмъртието”.

Според официалната гледна точка на източната медицина, Рейши има най-широк спектър на дейност и антивирусно и антимикробна активност в сравнение с други видове гъби.

Рейши се среща рядко в природата. Действа благоприятно на сърдечно-съдовата, лимфната, нервната и имунната система.

Рейши гъби (Ganoderma lucudum) в традиционната китайска медицина се смята, прекрасен лек за много заболявания, съдържа полизахариди, липиди, протеини, фибри, флаваноиди, антоцианини, фенолни киселини, сапонини, стероиди, минерали (калций, фосфор, желязо, мед, манган, калий, цинк), витамини от група В (тиамин, рибофлавин, ниацин), незаменими аминокиселини.

Използването на Рейши се препоръчва в случаи на: слаба имунна система, простуда, гъбички от различен произход, както вътрешни и външни, хламидийна инфекция; Възстановяване след химиотерапия, профилактика и лечение на рак и образуването му подобряване на кръвта – вискозитет, плътност ефект на намаляване на тромбоцитите предотвратява образуването на кръвни съсиреци и холестеролни плаки; сърдечни заболявания и тяхната профилактика и лечение, възстановяване на пулса, профилактика и рехабилитация при инфаркт и периода след него; понижаване на холестерола, понижаване на кръвната захар, профилактика и лечение на атеросклероза; алергии и алергични реакции, различни хронични възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, астма, дерматит от различен произход, дразнене и сърбеж на кожата; херпесен вирус и свързаните симптоми; ставни заболявания, хрущялна болка, причинена от болести на ставите; язва на стомаха, червата, черния дроб, цироза, фибромиалгия; кожни заболявания с различни симптоми; умствен и физически стрес, хронична умора.


 

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, лактация, деца под 14 години.


 

Начин на употреба:

Възрастни 20-30 капки, разтворени в 0,5 чаша вода. Вземете два- три пъти на ден. Курс на приемане 30 дни. Курсът може да се повтори. Преди да употреба се консултирате с вашия лекар.


 

Състав:

Водно-алкохолен екстракт от плодното тяло на Рейши гъби (Ganoderma луцидум) (80.0%), вода (до 100%).


 

Съхранение и срок на годност:

Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо, тъмно помещение от 5 ° до 25 ° C, срока на годност от 24 месеца от датата на производство.


Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •